#BDNVilaGroga

diumenge, 9 de juny del 2013

PUCE (Paella Unitària de la Comunitat Educativa)

El curs 2012-13 està a punt de finalitzar. Ha estat un curs molt intens, de lluita, però també d'unió de la comunitat educativa de Badalona. 

Hem hagut de lluitar a favor de la socialització dels llibres de text a la ciutat; contra el despropòsit de llei que és la LOMCE; per la construcció dels edificis d'escoles públiques, com és el cas de l'Escola Les Ciències; contra la manca de mestres substituts i substitutes, etc... 

Però també hem pogut celebrar la nostra força creixent, participant en la cadena humana del 3 del 3 pels nostres drets, on més d'un centenar d'entitats i més de 7000 persones ens vam unir per a relligar la ciutat des d'Artigues fins al Manresà en defensa dels nostres drets i en contra de les retallades en diferents sectors de la societat (educació, sanitat, pensions, atur, hipoteques, etc.).  

Al llarg del curs també hem celebrat la 3a Jornada de l'Ensenyament Públic de Badalona, hem treballat conjuntament amb el MUCE i altres plataformes i assemblees de Catalunya que lluiten, com nosaltres, per defensar una escola pública de qualitat.

I perquè hem fet molta feina, i ens ho mereixíem, aquest dissabte 8 de juny de 2013 vam celebrar la primera PUCE (Paella Unitària de la Comunitat Educativa) a l'Escola Josep Carner. Si no hi vau poder assistir, no patiu perquè n'hi haurà d'altres. 

Ahir vam voler celebrar totes plegades que, dia a dia, som més les persones que lluitem i defensem l'escola pública de qualitat, i que malgrat la nostra diversitat sempre sabem trobar allò que ens uneix i ens fa ser més grans com a col·lectiu. Badalona Es Mou, i tant, i no s'atura (ni quan un aiguat inunda mitja Badalona i ens deixa a totes ben xopes).

Famílies, docents i alumnes de diferents centres públics de la ciutat ens vam reunir i vam compartir una fantàstica paella cuinada pel nostre Mestre Paeller, en Javier.

També vam voler solidaritzar-nos amb els companys de Comroc, que estan en vaga de fam des del passat 21 de maig, i vam guardar les primeres quatre racions de la paella per l'Alexandru, en Viorel, en Tito i en Nicolae. Les carmanyoles amb les racions, les hem portat avui a les seves famílies per a que les congelin i les guardin fins al dia (no molt llunyà, esperem) en que ells puguin donar per finalitzada la vaga de fam perquè els seus drets han estat respectats.

Clica aquí per veure totes les fotos que va fer l'Ana Navarro: http://t.co/a2k6Qab0Kc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada