#BDNVilaGroga

dimarts, 6 de novembre del 2012

14N Vaga General al sud d'Europa



14 N Vaga general laboral, social i de consum en el marc d’una jornada de lluita del món assalariat i ciutadà europeu.

Comunicat conjunt dels sindicats: CCOO, USTEC·STEs, ASPEPC·SPS i FETE-UGT

Davant les contínues retallades laborals i socials i la ferma voluntat dels diferents governs de prosseguir amb aquestes polítiques d’austeritat, que provoquen acomiadaments i precarietat, que empitjoren les nostres condicions de treball i la qualitat de vida de cada cop més amplis sectors socials i que busquen privatitzar i empitjorar la qualitat dels serveis públics en general i de l’educació pública en particular, CCOO, USTEC·STEs, ASPEPC·SPS i FETE-UGT convoquem a la vaga general el 14 de novembre i fem una crida al professorat i a la resta de treballadors i treballadores dels centres educatius públics a participar activament en una vaga laboral, social i de consum en el marc d’una jornada de lluita del món assalariat i ciutadà europeu.



En una vaga en què cada sector laboral i social reflectirà la seva problemàtica, és necessari que el debat educatiu hi sigui present i s’hi visualitzi socialment la seva problemàtica en el marc de la lluita general per frenar les retallades. En aquesta línia, també per aconseguir la màxima participació, convoquem una setmana de lluita i de debat que culminarà amb la participació en la vaga general del 14 de novembre.




Una setmana de lluita amb accions conjuntes amb la comunitat educativa que començarà amb una sèrie d’actes el dia 7 de novembre. En aquest sentit us proposem portar a terme les següents activitats i fem una crida a participar en les assemblees de zona i centre per participar-hi units i unides i massivament.


Donem la cara per la pública



7N concentracions a les portes dels centres. Per la reducció de l’horari lectiu, l’increment de plantilles, contra l’atur i la precarietat laboral!


8N a les 17,30 manifestació de l’àrea pública des de la Delegació del Govern central (carrer Mallorca) a la plaça Sant Jaume. Contra les retallades salarials i de les condicions de treball!

9N assemblees i/o claustres per decidir la participació en la vaga general. Per la reducció de les ràtios!

12N informar l’alumnat i els pares i mares dels motius de la vaga.

13N cadenes humanes conjuntes professorat i famílies als carres propers als centres. Per la cobertura de les substitucions des del primer dia. Per la recuperació de les substitucions tant a jornada sencera com mitja.


14N vaga general
CCOO USTEC·STEs ASPEPC·SPS FETE-UGT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada