#BDNVilaGroga

dimecres, 17 d’octubre de 2012

Els sindicats convocaran una vaga general el 14-N


Els sindicats convocaran una vaga general el 14-N

CES organitza per la mateixa data una “jornada d'acció” en tota la UE per a protestar contra l'actual situació econòmica i social

La mobilització coincidirà amb campanya electoral catalana i se celebrarà quasi vuit mesos després de la darrera

Toxo i Méndez, durant la manifestació de l'1 de maigFoto: REUTERS.
1
Els sindicats espanyols convocaran una vaga general pel pròxim 14 de novembre, després que aquest dimecres a la tarda la Confederació Europea de Sindicats (CES) hagi decidit organitzar per la mateixa data una “jornada d'acció” en tota la Unió Europea per a protestar contra l'actual situació econòmica i social. Aquesta vaga general es produirà en plena campanya electoral catalana i se celebrarà quasi vuit mesos després de la darrera convocatòria, que va tenir lloc el 29 de març.
El secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, ja va anunciar ahir que els sindicats espanyols tenien la intenció de “fer confluir” la convocatòria del CES amb una vaga general. En les pròximes hores, Toxo i Méndez faran una roda de premsa conjunta des de Brussel·les en la que anunciaran la mobilització. La proposta oficial, però, no es farà fins divendres.
En la reunió del comitè executiu del CES, que s'ha celebrat a Brussel·les, hi han participat el secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i el secretari general d'UGT, Cándido Méndez.
Darrera actualització ( Dimecres, 17 d'octubre del 2012 19:14 )

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/585331-els-sindicats-convocaran-una-vaga-general-el-14-n.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada