#BDNVilaGroga

divendres, 23 d’agost de 2013

1a Marxa per l'Educació Pública. Activitats de la 7a etapa a Badalona

Demà s'inicia la 1a Marxa per l’Educació Pública, que aglutina tots els nivells educatius, des de l'escola bressol fins a la universitat, i que al llarg de vuit jornades de caminada per Catalunya donarà el tret de sortida al nou curs de lluita contra les retallades i de defensa de l'educació pública i de qualitat.

La Marxa, en la seva 7a etapa, arribarà a la nostra ciutat el divendres 30 d'agost a la tarda. Us convidem i animem a venir a rebre les marxaires i a participar en els actes que es duran a terme al llarg de la tarda i del vespre.

A les 19h rebrem la Marxa a la Plaça Pompeu Fabra i farem lectura del manifest de la Marxa per l'Educació Pública. A continuació, a les 19.30h celebrarem una Assemblea oberta de ciutat amb diferents col·lectius de Badalona.

Posteriorment, ens traslladarem a l'Escola Lola Anglada on tindrà lloc un sopar popular (tothom hi serà benvingut) i un concert a càrrec de la banda badalonina SLAP (https://www.facebook.com/slaptheempire).

Escola Lola Anglada
Carrer Jacinto Benavente, 13  
08911 Badalona

Si voleu participar del sopar només cal que ompliu el següent formulari per tal de garantir que tenim menjar per tothom.

Finalment, el dissabte 31 d'agost a les 10 del matí i des de la plaça de la Vila, la Marxa reprendrà el seu camí fins a Barcelona en la 8a i darrera etapa. Us animem també a acompanyar-la tot fent un passacarrers ben groc i sorollós fins a la sortida de Badalona.

Ara bé, si el que voleu és afegir-vos a la Marxa per l'Educació Pública en qualsevol de les seves etapes encara hi sou a temps, cliqueu en el següent enllaç i veureu com podeu fer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada