#BDNVilaGroga

dimarts, 19 de febrer de 2013

Carta a l'alcalde: Tothom està a favor de l'ajuda per als llibres de text, no fotem!

Sr. García Albiol, alcalde de Badalona,

Avui, a les 17h a la sortida de la nostra escola, uns individus repartien aquests fulletons entre les famílies que anaven a recollir la canalla:


 

L'afirmació de que només vostè, senyor alcalde, vol ajudar les famílies de Badalona és completament FALSA. 

Totes i tots els que treballem a les escoles, tenim fills i filles en edat escolar, o simplement entenem que l'educació dels infants és la base d'una societat justa i democràtica... volem que s'inverteixi en educació. Volem que es garanteixi que tots els nens i les nenes disposen del material escolar necessari. Volem que el cost dels llibres de text i del material escolar no sigui una càrrega més per a les famílies. Volem que les famílies de Badalona (i de tota Catalunya, per què no?) rebin totes les ajudes necessàries per a escolaritzar els seus fills i filles en les millors condicions possibles.

I tant que ho volem! El que les escoles i les AMPAs no volem, senyor alcalde, és malgastar, especialment en un moment de crisi com l'actual, 1.800.000 euros en un projecte mal dissenyat, mal gestionat, que sembla respondre només a una promesa electoral, i no pas a una intenció real d'ajudar a les famílies i de millorar la qualitat educativa dels centres educatius de Badalona. 

Amb 1.800.000 euros ben invertits en un projecte racional i de llarga durada, senyor alcalde, es pot millorar, i molt, els recursos materials dels centres i reduir espectacularment el cost del material escolar que les famílies han d'assumir curs rera curs.

Tothom vol ajudar les famílies, senyor alcalde, però no només aquest curs, també el proper, i l'altre i l'altre... I això, malauradament, no és el que vostè ens va proposar el passat dia 12 de febrer en el Ple de l'Ajuntament.

Sr. Albiol, no s'enfadi amb qui no està d'acord amb vostè. Aprofiti l'oportunitat per a rectificar que li va oferir el Ple i presenti un nou projecte amb cara i ulls, un projecte que realment ajudi les famílies. I no tingui cap mena de dubte que si ho fa així, aleshores tothom li donarà el suport necessari per a tirar-lo endavant.

Atentament,

Escola Josep Carner
Badalona, 19 de febrer de 2013


5 comentaris:

 1. Esto es una respuesta inteligente, transparente y honesta a su panfleto señorito Alcalde. Aunque no creo que el alcalde de la gaviota entienda de honestidad y transparencia.

  ResponElimina
 2. A nuestro ilustrísimo no le importa la educación, sólo desinformar a nuestros vecinos y ofrecerles migas para hoy y hambre para mañana. Recordemos cuál fue su promesa de libros gratis y qué es lo que nos dice ahora en su panfleto.

  ResponElimina
 3. Em sembla de pena el punt al que hem arribat,que l'ajuntament hagi d'anar gastant diners nostres en "panfletos" propagandistics per explicar coses que no tenen explicació però, si rectificació.Sort que encara hi ha molta gent que s'encarrega de donar l'altra versió dels fets

  ResponElimina
 4. Genial l'article. Només ha faltat dir que la campanya dels llibres gratuïts per a tothom era un intent de compra descarada de vots, i a quin preu! Tan poc valen els nostres vots? Gabriel

  ResponElimina