#BDNVilaGroga

dimarts, 9 d’octubre del 2012

Badalona Indignada. No devem, no paguem.





Badalona Indignada té el plaer de convidar-vos a la conferència-taller que es realitzarà el divendres 12 d’Octubre a les 12h a la Plaça de la Vila de Badalona. Aquesta activitat estarà dintre del programa de la Setmana d’Acció Global contra el deute a Barcelona, que culminarà en una manifestació que sortirà dissabte 13 a les 18h de Pl. Catalunya (Barcelona) sota el lema “No devem, no paguem. De nosaltres depèn!”.


“Entenent el deute. El deute ni és públic, ni és legítim”
Cada dia, les nostres vides estan sent afectades per una política i un discurs que ens plantegen com una veritat única, unilateral i indiscutible. Que ens paralitza i ens desmotiva. Nosaltres creiem que hi ha alternatives, que hi ha altres veritats.

Des de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute “No devem, no paguem”s’entén que hi ha indicis més que suficients d’il·legitimitat en el deute que el Govern espanyol, juntament amb la UE o els governs autonòmics, estan utilitzant com a motiu per tirar endavant amb una sagnant política d’austeritat. Per això exigim el dret a conèixer els detalls del procés que ens ha portat a aquesta situació, per poder incidir en la realitat en què ens trobem.

La xerrada anirà a càrrec d’Enric Pons i Sonia Farrémembres de la Plataforma Auditoria Ciutadana, que ens oferiran una conferència-talller on ens explicaran tots els secrets de la crisi del deute i contestaran totes les nostres dubtes i preguntes. La conferència portarà com a títol “Entenent el deute, què podem fer des del nostre municipi?”, i servirà també perquè ens expliquin el projecte que estan impulsar per fer auditories ciutadanes del deute municipal en cada població on hi hagi gent interessada.

Agraïm la vostra col·laboració i participació en la difusió d’aquesta xerrada.
La informació i el coneixement són la nostra força i les nostres armes.

Com sabeu, des de Badalona Indginada i altres assemblees dels voltants, hem organitzat una marxa des de Badalona fins a la Plaça Catalunya de Barcelona. Us animem a participar a marxar plegats! Aquestes seran les parades:


  • 13h de l'estació de Renfe de Badalona
  • 14h Plaça de la Vila de Sant Adrià
  • 16h Rambla Prim - Guipúzcoa
  • 17h Plaça de les Glòries - Gran Via
  • 18h Plaça de Catalunya


Seguim a les places.
Badalona Indignada, Octubre 2012
Més informació:

#13oBCN
#GlobalNoise
#NoDevemNoPaguem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada