#BDNVilaGroga

divendres, 23 de març del 2012

Comunicat per a les famílies Vaga 29M


3 comentaris:

  1. Hey partners! You are not going to see me at the school on the 29th because I'll be on STRIKE. Why?
    Because I think the plurality, public schools, public health service and public culture have helped me to become who I am. I want to be able to leave a hopeful future, plenty of solidarity and social implications. Setting aside exacerbated consumerism and ostentatious. Those are my reasons for the strike.

    ResponElimina
  2. Traducció patillera: “Hola companys! No em veureu per l’escola aquest dijous 29M perquè estaré de VAGA. Per què? Perquè crec en la pluralitat, en l’escola pública, en la sanitat pública, en la cultura pública… que m’han permès ser la persona que sóc a dia d’avui. Vull ser capaç de deixar un futur ple d’esperança, ple de solidaritat i d’implicació social. Deixant de banda el consumisme exacerbat i l’ostentació. Aquestes són les meves raons per anar a la vaga.”

    ResponElimina
  3. Som-hi!!!! Entre tots i totes no deixarem que ensorrin el que durant generacions hem anat construint la classe treballadora! Una realitat on els serveis publics son de qualitat i per a tots! On hi ha uns drets que sota un paraigues legal que volen fer desapareixer (en benefici dels empresaris i del sector privat) s'han mantingut ferms i sempre presents!
    Moltes feliçitats per tot el que esteu generant! Ànims! Som el 99%!!
    Jo el dia 29 estaré també fent vaga de consum!

    Iaco.

    ResponElimina